Nieuws
Laat een reactie achter

Congres FACE en VHM

De boerenkaas- en boerderijzuivelbereiders zijn sinds enkele jaren Europees verenigd in het netwerk FACE (Farmhouse and Artisan Cheese and Dairy Producers European Network). In Graz (Oostenrijk) wordt het 9e Europese FACE congres en de 25e verjaardag van VHM gevierd. Tijdens deze 3-daagse conferentie wordt geproefd, getoost, uitgewisseld en geluisterd. Op de laatste dag, 27 oktober, is een congres georganiseerd. Als laatste spreker op de dag zal Ton Baars een update geven over de wetenschappelijke kennis rondom de consumptie van volvette melkproducten en de rauwe melk en rauwmelkse producten: the benefit of raw milk and full-fat dairy products. Verdere informatie is te vinden op de website: http://www.face-network.eu/meeting2017

Dit artikel komt uit categorie: Nieuws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.