Featured
Laat een reactie achter

Website Milk&Health: Welkom

Deze website heeft tot doel te informeren over melk in betrekking tot uw gezondheid. Verse onbehandelde melk (rauw), vetzuren, peptiden hebben invloed op astma, allergieën, maar ook uw gewicht. Hoe wordt de darmflora beïnvloed? Hoe functioneert de immuniteit? Voor wie hebben gefermenteerde producten uit melk betekenis: boerenkaas, kefir? Waarom drinken we eigenlijk melk?

Er zijn verschillende mogelijkheden door de website heen te ‘scrollen’. Je kunt ‘filters’ open klikken en aan de hand van ‘tags’ artikelen vinden. Je kunt de drie hoofdcategorieën openen: Alles over ‘Melk’, ‘Gezondheid’ of via de ‘FAQ’s’ een ingang vinden of via de sub-menu’s verder zoeken. Aan het einde van elk artikel staan ‘verwante artikels’ en ‘vorig’ en ‘volgend’ artikel.

In the ‘about’ sectie kunt U kennismaken met degene die verantwoording heeft voor de inhoud van deze website.

Foto: Roosje, de laatste melkkoe in Ziegenhagen (D), 17 jaar oud

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.